Curs online – Menstruație conștientă
11 Ianuarie

 Te invit la un curs online în care vom explora din perspectivă holistică tot ce înseamnă menstruație sănătoasă, ciclu feminin armonios, fertilitate și sănătate feminină.

Sunt Adela Haru, trainer si coach specializat in feminitate de 10 ani de zile și te invit la un curs MAGIC despre un subiect ținut tabu de secole – menstruația și ciclul feminin!

Ciclul feminin este busola din interiorul corpului nostru care ne ghidează către resursele necesare pentru a ne crea și trăi viața în mod sănătos și intuitiv, în acord cu Natura și cu nevoile noastre sufletești. Ciclul feminin are o înțelepciune aparte, puțin cunoscută și accesată de către femeia modernă.

În prezent, puține femei sunt conștiente de darurile menstruației lor, motiv pentru care suferă în tăcere în fiecare lună, fie de dureri la menstruație, fie de efectele așa-zisului sindrom premenstrual sau de alte afecțiuni ale organelor feminine care aduc probleme de fertilitate.

Am cercetat timp de 15 ani subiectul ciclului menstrual, timp în care am încercat diverse metode pentru alinarea durerilor menstruale.

Însă abia după ce am înțeles și integrat rolul ciclului și menstruatiei în viața mea și după ce am implementat anumite practici feminine în viața mea, durerile s-au dizolvat și acum am parte de o menstruație sănătoasă și plină de daruri.

Experiența în lucrul cu femeile și cu mine însămi mi-a arătat că înțelegerea semnificațiilor profunde ale ciclului menstrual și folosirea acestui dar pot ajuta femeia să se reîntoarcă la esența ei feminină și să atingă o stare de armonie și de sănătate în viața ei.

Pornind de la multe întrebări pe care le-am tot primit legate de menstruație și de ciclul feminin, am decis să organizez și un curs online în care să împărtășesc cu tine din aceste practici și din această cunoaștere care a fost ținută tabu prea mult timp.

Cursul este destinat femeilor preocupate de a-și înțelege mai bine corpul și menstruația și de a-și vindeca tulburările menstruale pe cale naturală, fără intervenții medicale.

Simptomele neplăcute de la menstruație sunt mesaje care încearcă să ne transmită ceva. Dacă sunt ignorate cu ajutorul pastilelor și nu luăm măsuri, ele se pot transforma în timp în afecțiuni feminine pe termen lung.

Ce vom aborda?

Cursul cuprinde o serie de 4 module în care vom aborda gradual tematicile de mai jos, pentru ca tu să ai timp să implementezi fiecare pas necesar în fiecare săptămână.

Modul 1 - Ce este ciclul menstrual și cum îți impactează viața

Modul 2 - Mesajele sângelui menstrual și organele afectate

Modul 3 - Tulburările menstruale

Modul 4 - Influențele lunii

Cui se adresează?

Te va ghida

Sunt o femeie îndrăgostită de viață, de Natură și de profunzimi. Iubesc și promovez tot ce înseamnă naturalețe feminină, frumusețe naturală, puritate sufletească și dragoste de viață.

Am conceput acest curs pentru femeile care întâmpină dificultăți legate de ciclul lor feminin și de menstruație, tocmai pentru că am fost și eu cândva în această situație. Am suferit o perioadă lungă de timp de dureri mari la menstruație, iar medicii nu m-au putut ajuta în această privință. De aceea, am căutat timp de 10 ani variante de a vindeca aceste dureri, am cercetat intens subiectul feminității și menstruației, iar într-un final am ajuns să am parte de o menstruație sănătoasă datorită unor practici și abordări pe care am ales să le împărtășesc cu femeile interesate.

Susțin cercuri pentru femei, retreat-uri de feminitate și workshop-uri de menstruație conștientă, ciclicitate feminină din 2012. Călătoria mea ca „ghid” în feminitate a început după ce m-am certificat ca Facilitator feminitate, în Thailanda. Au urmat apoi multe alte cursuri (de sute de ore) cu diverse călăuze, în diverse părți ale lumii, întrucât am căutat mereu să aprofundez această temă atât de vastă. Am studiat și experimentat energia și anatomia feminină prin prisma abordărilor tradiționale precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans sacru.

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare a cărții Spre feminitate, Relațiile Conștiente, Magia Ciclului Feminin

Cum se va desfășura cursul?
începe în 11 Ianuarie

Timp de o lună primești câte un modul pe săptămână, pe care să îl parcurgi în ritmul tău (4 module de curs).

Modulele conțin:

Ce spun participantele la cursuri?

Parcurgerea acestui curs îți poate transforma radical percepția asupra ciclului și feminității tale, precum și o însănătoșire pe cale naturală a ciclului tău.

Ești pregătită să faci saltul?

PREȚUL este 555 ron!!!

Plata pentru acest curs NU se returnează, dar poți opta pentru participarea la un curs următor în cadrul acestei sume,

 în următoarele 6 luni!!!

 

Dacă există neclarități sau întrebări, nu ezita să ne scrii pe adresa contact@adelaharu.ro

Persoană de contact: Roxana Anton 0740325577

 

Abonează-te pentru a fi la curent cu toate evenimentele!