Curs online – Fertilitate și Manifestare Conștientă

”Atunci când femeia se simte creativă, pântecul ei râde de fertilitate și de bucurie.” Adela Haru

Fertilitatea este un subiect extrem de important întrucât are legătură cu tot ce presupune a da naștere, a da viață sau a crea. Pe lângă aspectul biologic, ea reprezintă în primul rând deschiderea noastră spre creativitate, înspre abundență și mai ales relația pe care o avem cu Viața din noi.

Fertilitatea are legătură cu puterea noastră de manifestare, putere de care puține femei sunt conștiente de cum o pot folosi prin prisma feminității lor.

Te invit la un Curs special de feminitate, structurat pe 3 module, în care vom explora fertilitatea conștientă, care este mult mai mult decât fertilitatea în sensul strict biologic, ci mai ales în sens extins, energetic. Vom aborda Fertilitatea care se manifestă ulterior în toate planurile:

Vom vorbi despre lucruri tabu, despre care nu se prea vorbește, dar toată lumea se așteaptă să le știi ca femeie.

Ce vom aborda?

Cursul conține atât elemente de teorie, cât și practici feminine pentru fertilitate.

Cui se adresează?

Vom aborda aceasta tema din perspectiva energetica, nicidecum medicală.

Te va ghida

Sunt o femeie îndrăgostită de viață, de Natură și de profunzimi. Iubesc și promovez tot ce înseamnă naturalețe feminină, frumusețe naturală, puritate sufletească și dragoste de viață.

Am conceput acest curs pentru femeile care întâmpină dificultăți legate de ciclul lor feminin și de menstruație, tocmai pentru că am fost și eu cândva în această situație. Am suferit o perioadă lungă de timp de dureri mari la menstruație, iar medicii nu m-au putut ajuta în această privință. De aceea, am căutat timp de 10 ani variante de a vindeca aceste dureri, am cercetat intens subiectul feminității și menstruației, iar într-un final am ajuns să am parte de o menstruație sănătoasă datorită unor practici și abordări pe care am ales să le împărtășesc cu femeile interesate.

Susțin cercuri pentru femei, retreat-uri de feminitate și workshop-uri de menstruație conștientă, ciclicitate feminină din 2012. Călătoria mea ca „ghid” în feminitate a început după ce m-am certificat ca Facilitator feminitate, în Thailanda. Au urmat apoi multe alte cursuri (de sute de ore) cu diverse călăuze, în diverse părți ale lumii, întrucât am căutat mereu să aprofundez această temă atât de vastă. Am studiat și experimentat energia și anatomia feminină prin prisma abordărilor tradiționale precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans sacru.

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare a cărții Spre feminitate

Momentan înscrierile nu sunt deschise pentru acest curs. Dacă vrei să fii prima care află detali, abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletter!