Atelier maternitate constienta – Energia femeii in sarcina si dupa nasterea copilului

Atunci cand o femeie ramane insarcinata, ea stie in adancul ei ca viata ei nu va mai fi niciodata la fel. Corpul ei nu va mai fi la fel, chiar daca ulterior isi revine. Ceva se schimba in mintea si in sufletul ei de femeie, fie ca e constienta de asta sau nu.

Din perspectiva energetica, nasterea unui copil este un portal al feminitatii ei, o trecere. Sarcina este de fapt o pregatire pentru aceasta „trecere” care seamana cu moartea. De altfel, moare o veche versiune a femeii care a fost.

In timp ce tot focusul familiei este pe copilul nou-nascut, in universul ei ca femeie se intampla foarte multe transformari de care putina lume vorbeste.

Te astept la un atelier in care vom aborda ce se intampla cu energia femeii dupa ce ramane insarcinata, la nastere si in primii ani dupa nastere.

Pentru mine a fost o experienta intensa care m-a facut s-mi adresez multe intrebari la care medicii sau oamenii de stiinta nu mi-au putut raspunde.

Pe parcursul acestui drum am descoperit enorm de multe despre ce se intampla cu energia feminina dupa nastere, lucruri care m-au ajutat sa ma ascult mai mult si sa ma inteleg pe mine ca femeie si ca proaspata mamica.

Asa ca te invit la un atelier in care voi sintetiza tot ce am descoperit si in care vei primi si o serie de instrumente legate de aceasta perioada pe cat de magica, pe atat de provocatoare si pentru care e dificil sa ne pregatim corespunzator.

Ce vom aborda?

Acest atelier este pentru tine daca:

Acest atelier poate fi parcurs si de catre barbatii care isi doresc sa-si inteleaga mai bine sotiile care sunt mame sau se pregatesc pentru asta.

Atelier online sustinut de

Adela Haru:

Adela lucreaza cu femeile de peste 10 ani si este mama de fetita, avand parte de o nastere naturala si simpla. A cercetat si studiat felul in care functioneaza corpul feminin in acord cu partea mental-emotionala si energetica. Asa a scris cartile Spre feminitate si Magia ciclului feminin, ghidand femeile in a trai o viata in armonie cu toate aspectele fiintei lor.

Adela lucreaza cu metoda respiratiei alchimice, metoda vindecatoare pe parte de sanatate si sexualitate.

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare a cărții Spre feminitate

Când ?

Miercuri, 14 decembrie

Unde?

Online

Orele 18.30-21:15

Atelierul va fi inregistrat!

Investiție

Investiția ta pentru acest atelier este: 220 ron

Dacă există neclarități, întrebări, nu ezitați să ne scrieți pe adresa contact@adelaharu.ro

Persoană de contact: Roxana Anton 0740325577

Dacă ai ajuns până aici și simți că te cheamă,

te aștept alături de mine într-o călătorie transformatoare și revitalizantă!

În caz de neprezentare și în cazul în care nu se anunță absența cu 48 ore înainte, contribuția nu se returnează.

Abonează-te pentru a fi la curent cu toate evenimentele!