Atelier - De la despărțire la iubire...de sine

LUNI 26 IUNIE 2023, Ora 18.30-21.00

Deși par deja normalizate, divorțul și/sau despărțirea ne impactează starea emoțională, energetică și fizică mai mult decât credem sau am vrea. 
 
De multe ori nu știm care sunt efectele până când nu ne confruntăm direct cu această situație care poate părea copleșitoare, mai ales că ne scoate la suprafață toate rănile, fricile și nesiguranțele ținute bine ascunse până atunci. 
 
Deoarece am fost des întrebată cum am reușit să trec peste un divorț după 12 ani de relație și să mă transform într-o femeie și mai încrezătoare în viață, fără să mă arunc în altă relație, am decis să țin acest ATELIER pentru toți cei care se află în acest prag al vieții și își caută drumul. 
 
Orice divorț sau despărțire echivalează cu o pierdere la nivel subconștient, motiv pentru care această perioadă delicată necesită multă blândețe și iubire de sine. 
 
Dacă nu avem parte de așa ceva, se poate resimți ca o traumă sau o reactivare a traumei de abandon/respingere din copilărie.

 

Acest atelier este pentru tine dacă:

 
 • Treci printr-o despărțire sau divorț (mai ales cu copii) în acest moment sau simți că inevitabil se apropie acel moment
 • Te afli într-un conflict interior și nu știi dacă să faci pasul sau nu
 • Te afli într-o relație de codependență și nu știi cum să pui capăt codependenței
 • Simți că te-ai pierdut pe tine în relație, în ideea de familie și copii
 • Simți că ai nevoie de un impuls pentru a-ți găsi forța necesară de a merge mai departe
 • Deși aparent ai încheiat relația, ai senzația că sufletul tău e tot în relația trecută


Ce vom face în cadrul acestui atelier: 

 
 • vom împărtăși din propria experiență ce am învățat și care au fost efectele
 • vom aborda tema „doliului” la nivel emoțional și energetic și ce presupune acesta ca ritual de trecere într-o altă etapă
 • vom căuta să dizolvăm conflictul interior în împăcare și iubire 
 • vom aduce perspective NOI asupra a tot ce înseamnă sfârșitul unei relații 
 • vom vorbi despre relații karmice și „contractele” la nivel de suflet 
 • vom practica o sesiune de Respirație Alchimică menită să alchimizeze trecutul într-o nouă perspectivă și să readucă bucuria în corp

Te va ghida

Adela Haru, autoare a cărților Spre Feminitate,  Relatiile Constiente și Magia ciclului feminin, susține seminarii, ateliere, tabere și sesiuni individuale pentru persoanele interesate de reconectarea cu corpul si cu sufletul lor.

Adela este certificată ca ghid în Respirație Alchimică și Sexualitate Sacră, precum și ca facilitator in materie de feminitate Tao Tantra Arts (Thailanda 2013).

De asemenea, a studiat și experimentat felul in care funcționează energia vitală (sexuală) prin prisma abordărilor ancestrale precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans holistic.

În prezent se dedică atât femeilor preocupate de conectarea cu corpul lor prin prisma feminității dar și bărbaților preocupați să-și creeze o relație armonioasă cu femininul și cu corpul lor printr-o sexualitate conștientă și asumată.

 

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare a cărții Spre feminitate

Când ?

LUNI 26 IUNIE 2023

Unde?

ONLINE pe ZOOM
Persoanele înscrise vor primi datele de acces înainte cu o zi de atelier

Ora 18.30-21.00

Investiție

Prețul pentru acest atelier este

 330 ron

Dacă există neclarități, întrebări, nu ezitați să ne scrieți pe adresa contact@adelaharu.ro

Persoană de contact: Roxana Anton 0740325577

Dacă nu mai poți participa, suma plătită pentru acest atelier nu se returnează dar poate fi folosită în contul altui eveniment pe o perioadă de 1 an!!!

Te aștept alături de mine la acest atelier, unde îți voi vorbi din proprie experiență dar și din experiența profesională ca și life coach.

Abonează-te pentru a fi la curent cu toate evenimentele!