WILD HEARTS - Dansul Feminin-Masculin din interior
Seară de Respirație Alchimică
-Cluj Napoca, 11 Februarie -

Te invit la un atelier despre deblocarea energiei sexuale (vitale) prin intermediul corpului, în așa fel încât să te simți ulterior plin(ă) de viață.

Nivelul nostru de vitalitate și de sănătate este legat de cum permitem să circule această energie prin noi. Nivelul nostru de creativitate depinde de cum ne raportăm la această energie.

Dacă ea se blochează de fiecare dată în aceleași locuri din corp, va crea afecțiuni. Așa apar afecțiunile, întrucât această energie se blochează de obicei în zona organelor sexuale.

Principalul motiv pentru care aceasta se blochează sunt emoțiile și convingerile noastre stocate în corp! 

Acestea ne împiedică să ne bucuram de noi si de relatiile noastre, cu atât mai mult de o viață sexuală împlinitoare.

Viața m-a ghidat înspre o metodă – Respirația Alchimică, care mie una mi-a revoluționat raportarea la viață și m-a ajutat să îmi accesez forța necesară pentru a face față mai ușor dificultăților și pentru a mă întâlni cu mine însămi într-un spațiu al bucuriei și al poftei de viață.

Așa că te invit la un Atelier de Respirație Alchimică unde vei avea ocazia să experimentezi și tu cum se simte în corpul tău această formă de respirație și ce beneficii îți poate aduce.

 

DSC_6811

În cadrul acestui atelier îți propun o serie de practici de respirație care să te reconecteze la energia ta sexuală, la vitalitatea ta și să simți pe pielea ta ce înseamnă să unești întâi în interiorul tău cei doi poli: sexul cu inima, masculinul cu femininul. 

 Și pentru ca experiența să fie una unică, vom face toate acestea acompaniați de ritmuri live de tobe!!!

Ce vom aborda mai exact?

Acest atelier se adresează femeilor și bărbaților care își doresc să învețe cum să-și gestioneze forța energiei sexuale, cum să deblocheze rușinea și vinovăția pe parte sexuală și cum să-și alchimizeze emoțiile în energie vitală. Te aștept să descoperim împreună că plăcerea nu depinde de nimeni ci de o profundă conectare la propriul corp.

Te vor ghida

Adela Haru, autoare a cărților Spre Feminitate,  Relatiile Constiente și Magia ciclului feminin, susține seminarii, ateliere, tabere și sesiuni individuale pentru persoanele interesate de reconectarea cu corpul si cu sufletul lor.

Adela este certificată ca ghid în Respirație Alchimică și Sexualitate Sacră, precum și ca facilitator in materie de feminitate Tao Tantra Arts (Thailanda 2013).

De asemenea, a studiat și experimentat felul in care funcționează energia vitală (sexuală) prin prisma abordărilor ancestrale precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans holistic.

În prezent se dedică atât femeilor preocupate de conectarea cu corpul lor prin prisma feminității dar și bărbaților preocupați să-și creeze o relație armonioasă cu femininul și cu corpul lor printr-o sexualitate conștientă și asumată.

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare a cărților Spre feminitate, Magia Ciclului Feminin și Relațiile Conștiente

Lucian Conțiu

Muzician percuționist, fondator School of Drums and Hearts și organizator Ecstatic Dance Cluj-Napoca

Lucian Conțiu
 
Muzician percuționist, fondator School of Drums and Hearts și organizator Ecstatic Dance Cluj-Napoca, Lucian este pasionat de dezvoltarea personală și comunitară prin muzică și dans, creativitate, comunicare și trăire autentică.
 
În ultimii 8 ani a aprofundat lumea tobelor africane și a muzicii învățând împreună cu maeștri de percuție și multe alte persoane cu daruri muzicale.
 
De 4 ani oferă mai departe din învățăturile și energia muzicii prin cursuri săptămânale de tobe africane, evenimente, team-building-uri, festivaluri și ceremonii.
 
De 7 ani organizează evenimentele Ecstatic Dance Cluj-Napoca.
 
Lucrează atât cu adulți cât și cu copii (și cu copiii din adulți), creează spații sigure de încredere, sinceritate, exprimare și conexiune pentru odihnirea sufletului, imersarea în universul artelor, bucurie, creativitate și simțire autentică.

Când ?

Duminică, 11 Februarie

Unde?

În Cluj Napoca
la Magic Yoga Joy Studio
B-dul 21 Decembrie 1989, 102A

Ora 17.00-20.00

Investiție

Investiția ta pentru acest atelier este: 350 ron 

 

Dacă există neclarități, întrebări, nu ezitați să ne scrieți pe adresa contact@adelaharu.ro

Persoană de contact: Roxana Anton 0740325577

Dacă ai ajuns până aici și simți că te cheamă, te aștept alături de mine într-o călătorie transformatoare și revitalizantă!

Locurile sunt limitate de capacitatea sălii!

În caz de neprezentare și în cazul în care nu se anunță absența cu 48 de ore înainte, contribuția NU se returnează.

Abonează-te pentru a fi la curent cu toate evenimentele!