Webinar Gratuit Puterea de Manifestare a Pântecului

MIERCURI 17 MAI 2023, Ora 18.30-20.00

Pântecul este locul magic al corpului feminin de unde pornește energia feminină. Acesta are o mare putere de manifestare fie că suntem sau nu conștiente. 

 
Această putere de manifestare nu își poate îndeplini rolul dacă pântecul este pliiin de reziduuri emoționale și energetice neprocesate.
 
Aceste „reziduuri” se pot materializa în timp în diverse formațiuni (chisturi, fibroame, infertilitate, etc) 
 
Te invit la un webinar în care vom vorbi despre ce putem face pentru a alchimiza aceste reziduuri și a vindeca ce e necesar. 
 
Acest webinar este pentru orice femeie dispusă să-și facă curat în „casă” și să învețe să materializeze din energie feminină.
 

Perspectiva este una energetică, nicidecum una medicală.

 
M-ar ajuta să știu ce anume te interesează legat de acest subiect, așa că te invit să completezi în formularul aferent.

Te va ghida

Adela Haru, autoare a cărților Spre Feminitate,  Relatiile Constiente și Magia ciclului feminin, susține seminarii, ateliere, tabere și sesiuni individuale pentru persoanele interesate de reconectarea cu corpul si cu sufletul lor.

Adela este certificată ca ghid în Respirație Alchimică și Sexualitate Sacră, precum și ca facilitator in materie de feminitate Tao Tantra Arts (Thailanda 2013).

De asemenea, a studiat și experimentat felul in care funcționează energia vitală (sexuală) prin prisma abordărilor ancestrale precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans holistic.

În prezent se dedică atât femeilor preocupate de conectarea cu corpul lor prin prisma feminității dar și bărbaților preocupați să-și creeze o relație armonioasă cu femininul și cu corpul lor printr-o sexualitate conștientă și asumată.

 

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare a cărții Spre feminitate

Când ?

MIERCURI, 17 MAI 2023

Unde?

ONLINE pe ZOOM

Ora 18.30-20.00

Investiție

GRATUIT

Dacă există neclarități, întrebări, nu ezitați să ne scrieți pe adresa contact@adelaharu.ro

Persoană de contact: Roxana Anton 0740325577

Îți recomand să intri miercuri live alături de noi dar dacă chiar nu reușesti vei primi ulterior înregistrarea care va fi valabilă 3 zile.