Webinar Gratuit - De la despărțire la iubire...de sine

DUMINICĂ 11 IUNIE 2023, Ora 19.00-20.30

Deși par deja normalizate, divorțul și/sau despărțirea ne impactează starea emoțională, energetică și fizică mai mult decât credem sau am vrea. 
 
De multe ori nu știm care sunt efectele până când nu ne confruntăm direct cu această situație care poate părea copleșitoare, mai ales că ne scoate la suprafață toate rănile, fricile și nesiguranțele ținute bine ascunse până atunci. 
 
Deoarece am fost des întrebată cum am reușit să trec peste un divorț după 12 ani de relație și să mă transform într-o femeie și mai încrezătoare în viață, fără să mă arunc în altă relație, am decis să țin acest webinar GRATUIT pentru toți cei care se află în acest prag al vieții și își caută drumul. 
 
M-ar ajuta să știu ce anume te interesează legat de acest subiect, așa că te invit să completezi în formularul aferent.

Acest webinar este pentru tine dacă:

 
  • Treci printr-o despărțire sau divorț (mai ales cu copii) în acest moment sau simți că inevitabil se apropie acel moment
  • Te afli într-un conflict interior și nu știi dacă să faci pasul sau nu
  • Te afli într-o relație de codependență și nu știi cum să pui capăt codependenței
  • Simți că te-ai pierdut pe tine în relație, în ideea de familie și copii
  • Simți că ai nevoie de un impuls pentru a-ți găsi forța necesară de a merge mai departe
  • Deși aparent ai încheiat relația, ai senzația că sufletul tău e tot în relația trecută

Te va ghida

Adela Haru, autoare a cărților Spre Feminitate,  Relatiile Constiente și Magia ciclului feminin, susține seminarii, ateliere, tabere și sesiuni individuale pentru persoanele interesate de reconectarea cu corpul si cu sufletul lor.

Adela este certificată ca ghid în Respirație Alchimică și Sexualitate Sacră, precum și ca facilitator in materie de feminitate Tao Tantra Arts (Thailanda 2013).

De asemenea, a studiat și experimentat felul in care funcționează energia vitală (sexuală) prin prisma abordărilor ancestrale precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans holistic.

În prezent se dedică atât femeilor preocupate de conectarea cu corpul lor prin prisma feminității dar și bărbaților preocupați să-și creeze o relație armonioasă cu femininul și cu corpul lor printr-o sexualitate conștientă și asumată.

 

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare a cărții Spre feminitate

Când ?

DUMINICĂ, 11 IUNIE 2023

Unde?

ONLINE pe ZOOM

Ora 19.00-20.30

Investiție

GRATUIT

Dacă există neclarități, întrebări, nu ezitați să ne scrieți pe adresa contact@adelaharu.ro

Persoană de contact: Roxana Anton 0740325577

Te aștept alături de mine unde îți voi vorbi din proprie experiență, dar și din experiența profesională ca și life coach.

Îți recomand să intri live alături de noi dar dacă chiar nu reușesti vei primi a doua zi înregistrarea care va fi valabilă 48 de h.