Webinar Gratuit - (Re)Conectarea la Corp

LUNI 17 IUNIE 2024, ORA 19.00-20.30

Auzim tot mai des în ultima perioadă aceste expresii: Ascultă-ți corpul, Conectează-te la corp, etc. dar oare știm cu adevărat ce presupune asta?

Suntem atât de preocupate să ne înfrumusețăm corpul, să-l însănătoșim sau să-l facem să corespundă unor standarde de frumusețe sau de sănătate, încât culmea, ne deconectăm și mai mult de la acesta.

Într-o lume tot mai digitalizată și mai plină de stimuli e atât de ușor să te de-conectezi de corp, încât se spune că mereu cineva undeva profită de pe urma acestei deconectări a oamenilor de corpul lor.

Așa se pierde conexiunea cu intuiția, cu propriul instinct, cu simțul măsurii și al naturaleții. Așa se pierde starea de bine în corp și tot ce rămâne e o minte bombardată de dopamină.

Corpul are nevoie să fie un VAS pentru ENERGIA ta feminină. Dacă acest vas e modificat sau menținut frumos doar la exterior, energia feminină nu va sta prea mult în el și vor apărea problemele de sănătate feminină.

Te invit la un webinar unde focusul va fi în special pe corpul feminin și felul în care comunică și funcționează acest prețios corp în acord cu energia (spiritul) care îl locuiește.

Ce vom aborda:

– Cum să te conectezi mai des la corp și mai ales să rămâi conectată

– Legătura între corp și emoții și felul în care emoțiile ne impactează hormonii și starea de sănătate

– Elemente de sexualitate și ciclicitate feminină

– Felul în care corpul și ciclul feminin ne influențează relațiile de-a lungul vieții

– Ce înseamnă să-ți menții un corp mereu tânăr și cât mai longeviv

 
M-ar ajuta să știu ce anume te interesează legat de acest subiect, așa că te invit să completezi în formularul aferent.

Te va ghida

Sunt Adela Haru, autoare a cărților Spre Feminitate,  Relațiile Conștiente și Magia ciclului feminin și facilitatoare cursuri de feminitate de 15 ani.

Am adus pentru prima dată în România concepte precum Menstruația Conștientă și metoda Respirației Alchimice, precum și numeroase practici de feminitate care au ajutat sute de femei să-și vindece afecțiunile feminine sau pur și simplu să-și echilibreze viața emoțională și relațională. 

Dar dincolo de toate astea, sunt o femeie de 40 ani, mămică a unei fete de 8 ani și într-o continuă explorare a tot ce înseamnă viața de femeie în acest corp, feminitate sacră, sexualitate conștientă, medicină tradițională chineză și sănătate la nivel holistic. 

Și cum mereu descopăr mai multe în acest domeniu, revin în fața ta cu noi perspective 🙂

Sunt certificată ca ghid în Respirație Alchimică și Sexualitate Sacră, precum și ca facilitator in materie de feminitate Tao Tantra Arts (Thailanda 2013).

De asemenea, am studiat și experimentat felul în care funcționează energia vitală (sexuală) prin prisma abordărilor ancestrale precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans holistic.

În prezent facilitez evenimente atât pentru femeile preocupate de conectarea cu corpul lor prin prisma feminității dar și pentru bărbații preocupați să-și creeze o relație armonioasă cu femininul și cu corpul lor printr-o sexualitate conștientă și asumată.

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare a cărților Spre feminitate, Magia Ciclului Feminin, Relațiile Conștiente

Când ?

LUNI 17 IUNIE 2024

Unde?

ONLINE pe ZOOM

Ora 19.00-20.30

Investiție

GRATUIT

Dacă există neclarități, întrebări, nu ezitați să ne scrieți pe adresa contact@adelaharu.ro

Persoană de contact: Roxana Anton 0740325577

Îți recomand să participi live la acest webinar dar dacă chiar nu reușesti vei primi ulterior înregistrarea care va fi valabilă 48 h.