Webinar Gratuit
Puterea de Manifestare a Energiei Feminine

Marți, 11 Aprilie, Orele 19.00-20.30
ONLINE

IMG-20230116-WA0008
Multe dintre afecțiunile feminine din zilele noastre semnalează că femeia a încetat să se folosească de energia ei feminină. 
 
În același timp există multe condiționări legat de ce este femininul sau cum ar trebui să fie o femeie, condiționări care ne induc în confuzie.
 
Ne gândim la energia feminină ca la un instrument pe care îl folosim o vreme și apoi îl punem undeva. Ori lucrurile nu funcționează așa, tu ca femeie ești însăși manifestarea energiei feminine în această existență. 
 
Și rareori ne gândim oare ce vrea această energie de la noi, în așa fel încât să rămânem sănătoase, fertile (abundente) și cu putere mare de creație? 
 
Te invit la acest webinar gratuit unde îți voi povesti cum am învățat să manifest din energie feminină și mai ales ce anume vrea energia feminină de la noi femeile, pentru a fi bine, libere și sănătoase.
 

Te va ghida

Adela Haru, autoare a cărților Spre Feminitate,  Relatiile Constiente și Magia ciclului feminin, susține seminarii, ateliere, tabere și sesiuni individuale pentru persoanele interesate de reconectarea cu corpul si cu sufletul lor.

Adela este certificată ca ghid în Respirație Alchimică și Sexualitate Sacră, precum și ca facilitator in materie de feminitate Tao Tantra Arts (Thailanda 2013).

De asemenea, a studiat și experimentat felul in care funcționează energia vitală (sexuală) prin prisma abordărilor ancestrale precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans holistic.

În prezent se dedică atât femeilor preocupate de conectarea cu corpul lor prin prisma feminității dar și bărbaților preocupați să-și creeze o relație armonioasă cu femininul și cu corpul lor printr-o sexualitate conștientă și asumată.

Oana Rednic-Adela Haru-7463

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare a cărții Spre feminitate

Când ?

Marți, 11 Aprilie

Unde?

Online pe Zoom

Ora
19.00-20.30

Investiție

GRATUIT

 

Dacă există neclarități, întrebări, nu ezitați să ne scrieți pe adresa contact@adelaharu.ro

Persoană de contact: Roxana Anton 0740325577

 

Join me here!!!