Program online - Alchimia Pântecului

Program online de 7 săptămâni

destinat femeilor care doresc să se conecteze mai bine la sursa puterii lor feminine

și să-și elibereze pântecul de tot ce stă în calea unei vieți sănătoase și plină de armonie

Pântecul… Acest cuvânt frumos din limba română care înseamnă atât de multe și care desemnează un loc sacru din corpul nostru. Deloc întâmplător, latinii l-au denumit „Sacral”.  Japonezii l-au denumit Hara, poarta Vieții și a Morții.

Pentru femeie acest loc desemnează puntea dintre cele două lumi, căci prin pântec ea face cunoștință atât cu Cerul cât și cu Pământul. În pântecul ei se coace o nouă Viață, căreia ulterior îi dă naștere.

Atunci când femeia e conștientă și conectată la această Forță a Vieții care se manifestă prin ea, ea se umple de vitalitate, iar energia ei creativă prinde aripi. În acel moment, pântecul devine un loc sacru, iar corpul ei un templu.

Însă atunci când femeia e deconectată de această forță, ea își dă practic puterea în afara ei, devine epuizată, iar energia ei feminină se blochează. Ea intră atunci mai mult pe consum energetic decât pe hrană, apar dificultățile legate de menstruație, de fertilitate sau chiar legate de sexualitate.

Căci pe cât este de magic acest spațiu al Pântecului, pe atât de încărcat poate fi cu o multitudine de memorii, emoții și energii stagnante, traume sau dureri vechi preluate pe calea lineajului feminin.

Orice emoție sau șoc emoțional neprocesat corespunzător, se depozitează în zonele feminine care conțin spațiu, precum uter, ovare, trompe, vagin sau chiar zona sânilor.

Când acestea nu sunt eliberate din corp, ele caută de obicei hrană în pântecul femeii (centrul vitalității feminine) și creează acolo diverse formațiuni, de la chisturi la fibroame sau alte somatizări.

Aceste formațiuni pot sta în corpul femeii o lungă durată de timp, deoarece fluiditatea energiei sexuale e blocată și corpul nu mai are resurse să le expulzeze.

Îți poți da seama că ai astfel de formațiuni în zona pântecului prin simptomele pe care ți le dă corpul de-a lungul ciclului menstrual sau chiar la menopauză.

(Aceste simptome pot fi de foarte multe feluri de la stări de epuizare cronică, migrene, sâni dureroși, sânge menstrual cu cheaguri, crampe menstruale, dureri de pântec la ovulație, mâini și picioare reci aproape tot timpul, probleme de digestie, dureri de spate, etc.)

De aceea am creat acest curs, care să ajute femeile să deblocheze energia stagnantă, cu ajutorul unei metode revoluționare – Respirația Alchimică.

Prin această metodă vom căuta să:

 • Deblocăm energia stagnantă, să decongestionăm zona uterului pentru ca aceasta să poată fi din nou într-o stare de sănătate perfectă
 • Alchimizăm emoțiile neprocesate
 • Umplem acest spațiu cu energia blândă a Femininului și mai ales a Vitalității.

Structura cursului

Modul 1 – Deblocarea Uterului de energiile preluate pe lineaj

 • Vindecarea lineajului feminin (elemente de psihogenealogie feminină )
 • Vindecarea rănii materne
 • Identificarea și alchimizarea credințelor limitative legate de feminitate și de maternitate

Modul 2 – Relația cu Ciclul feminin (fie că ești la menstruație sau menopauză)

 • Cum mă pot folosi de ciclul meu feminin pentru a-mi înțelege emoțiile  și stările
 • Influențele Lunii asupra corpului feminin
 • Lucrul cu meridianele energetice care afectează Uterul
 • Premenopauza și ce pot face pentru a-mi readuce menstruația în ciclul meu

Modul 3 – Relația cu Sexualitatea

 • Curățarea pântecului de energiile relațiilor din trecut
 • Eliberarea de foștii parteneri sexuali
 • Trezirea libidoului și a senzualității feminine în corp

Modul 4 – Relația Inimă-Pântec

 • Eliberarea zonei inimii de emoțiile neprocesate din relația cu masculinul
 • Ce putem face pentru a avea sâni sănătoși tot timpul
 • Refacerea conexiunii Inima-Pântec, fără de care nu avem cum să avem o relații împlinitoare

Modul 5 – Creativitatea feminină în acord cu ritmurile naturale ale corpului

 • Deblocarea energiei creative și eliberarea uterului de avorturile energetice (proiectele neterminate, buclele neînchise, locurile unde energia a rămas blocată)
 • Cum să mă organizez și să lucrez în acord cu nevoile corpului și sufletului meu
 • Asumarea responsabilității pentru viața mea (eu îmi pot crea și re-crea viața)

Modul 6 – Fertilitate și Abundență la feminin

 • Cauzele emoționale ale endometriozei și ce putem face pentru a le alchimiza
 • Accesarea și amplificarea fertilității în corp  
 • Cum putem genera mai multă abundență în viața noastră prin prisma energiei feminine

Modul 7 – De la energia Fetiței la energia de Femeie Matură

 • Etapele maturizării energiei feminine și conștientizarea etapei de viață în care mă aflu dpdv emoțional
 • Vindecarea fetiței interioare și asumarea identității mele feminine
 • Accesarea înțelepciunii feminine interioare (de la moarte la viață)

Vei primi acces săptămânal în fiecare Joi la fiecare modul, care conține Video (40-50 min) + Respirație ce poate fi downloadată (30-40 min).

Fiecare Modul durează aprox 90 min.

Partea practică include o meditație de respirație de minim 30 min + o practică feminină de inclus în programul tău zilnic. 

După începerea programului vom anunța care module vor fi Live cu Adela.

Acest program este pentru tine dacă:

Te va ghida

Sunt o femeie îndrăgostită de viață, de Natură și de profunzimi. Iubesc și promovez tot ce înseamnă naturalețe feminină, frumusețe naturală, puritate sufletească și dragoste de viață.

Am conceput acest curs pentru femeile care întâmpină dificultăți legate de ciclul lor feminin și de menstruație, tocmai pentru că am fost și eu cândva în această situație. Am suferit o perioadă lungă de timp de dureri mari la menstruație, iar medicii nu m-au putut ajuta în această privință. De aceea, am căutat timp de 10 ani variante de a vindeca aceste dureri, am cercetat intens subiectul feminității și menstruației, iar într-un final am ajuns să am parte de o menstruație sănătoasă datorită unor practici și abordări pe care am ales să le împărtășesc cu femeile interesate.

Susțin cercuri pentru femei, retreat-uri de feminitate și workshop-uri de menstruație conștientă, ciclicitate feminină din 2012. Călătoria mea ca „ghid” în feminitate a început după ce m-am certificat ca Facilitator feminitate, în Thailanda. Au urmat apoi multe alte cursuri (de sute de ore) cu diverse călăuze, în diverse părți ale lumii, întrucât am căutat mereu să aprofundez această temă atât de vastă. Am studiat și experimentat energia și anatomia feminină prin prisma abordărilor tradiționale precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans sacru.

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare a cărții Spre feminitate

Când începem?

Luni 22 mai 2023, Ora 18.30

Unde?

Online pe Zoom

Cum se va desfășura programul?

Timp de 7 săptămâni, primești câte un modul pe săptămână, pe care să îl parcurgi în ritmul tău.

(7 module de curs)

Vor fi 4 sesiuni Live cu Adela (datele vor fi transmise ulterior)

 

Fiecare modul conține

 

După înscriere vei primi pe e-mail datele fiecārei întâlniri și în fiecare zi de joi după începerea cursului vei primi acces la următorul modul.

Iată ce spun participantele care au parcurs cursul:

Atentie! Parcurgerea acestui program îți poate aduce o transformare pe viață în ceea ce privește raportarea ta la tine și la feminitatea ta! Pregătește-te să fii din ce în ce mai bine. 

Ești pregătită să faci saltul?

Investiția ta este:

1464 ron!

(Ai posibilitatea să plătești în 3 tranșe iar pentru a beneficia de această modalitate de plată te rugăm să optezi pentru transfer bancar)

Acest preț include o ședință de coaching cu Adela + cartea Magia Ciclului Feminin varianta e-book!

ATENȚIE! Plata pentru acest curs NU se returnează, dar poți opta pentru participarea la un curs următor în cadrul acestei sume!

juicyfeminineretreat00140