Plăcere și Senzualitate -
Atelier Online de Respirație Alchimică
28 Noiembrie

Orice femeie este în esența ei orgasmică.

Orice femeie poate să simtă și să trăiască plăcerea de a fi în corp de femeie, atât timp cât e conectată la esența ei.

Atunci când femeia nu experimentează asta este pentru că s-a deconectat de esența ei feminină.

Trăim vremuri în care avem foarte mare nevoie să rămânem conectate la esența noastră, la trupul nostru și mai ales, la sufletul nostru. Dacă ne separăm de trup, ne deconectăm de la viața din noi și trăim mecanic. Dacă ne separăm de suflet, ne deconectăm de la bucuria și de la esența noastră.

Așa că îți propun un atelier  inedit prin care să-ți dai voie să te deschizi măcar cu încă un pas mai mult înspre a-ți simți trupul și sufletul cum lucrează împreună, pentru a te simți mai mult, tu pe tine ca femeie.

Vom lucra cu reunificarea energiei sexuale cu cea a inimii, deoarece asta duce la acea stare de suculență feminină o stare plăcută în corp care te regenerează și chiar vindecă.

De altfel, corpul feminin este creat pentru a simți plăcerea și iubirea și pentru multe femei, plăcerea este cea care vindecă și le readuce mai aproape de sufletul lor. Și nu vorbim de plăcerea locală generată de un stimul exterior, ci de plăcerea întregului corp, precum și de cea a inimii, care se întâmplă dinspre interior către exterior, nu invers.

Îți propun un atelier online de aprox 3 ore în care ne vom da voie să abordăm plăcerea prin Respirația Alchimică, precum și prin câteva exerciții de bază pe care orice femeie care își iubește corpul și sufletul are nevoie să le integreze în viața de zi cu zi.

Cu ce vom lucra?

Tot ce vom face în cadrul acestui atelier are rolul să te aducă mai aproape de tine, să te reconecteze cu capacitatea ta orgasmică și creativă feminină, cu bucuria de a fi și de a trăi.

Acest atelier este pentru tine dacă

Acest atelier se adresează femeilor care își doresc să învețe cum să-și gestioneze forța energiei sexuale, cum să deblocheze rușinea și vinovăția pe parte sexuală și cum să-și alchimizeze emoțiile în energie vitală.
Te aștept să descoperim împreună că plăcerea nu depinde de nimeni ci de o profundă conectare la propriul corp.

Atelierul va fi înregistrat iar dacă nu poți intra live alături de noi, îl poti parcurge ulterior.

 

Te va ghida

Adela Haru, trainer și coach de 10 ani în materie de feminitate, sexualitate feminină și ciclu feminin 

Autoare a cărților Spre Feminitate, Relatiile Constiente si Magia Ciclului Feminin, Adela susține seminarii, ateliere, tabere și sesiuni individuale pentru persoanele interesate de reconectarea cu corpul si cu sufletul lor, prin prisma sexualității. 

Adela este certificată ca ghid în Respirație Alchimică și Sexualitate Sacră, precum și ca facilitator in materie de feminitate Tao Tantra Arts (Thailanda 2013). 

De asemenea, a studiat și experimentat felul in care funcționează energia vitala (sexuală) prin prisma abordărilor holistice precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans holistic. 

În prezent se dedică atât femeilor preocupate de conectarea cu corpul lor prin prisma feminității dar și bărbaților preocupați să-și creeze o relație armonioasă cu femininul și cu corpul lor printr-o sexualitate conștientă și asumată.

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare a cărților Spre feminitate, Relațiile Conștiente, Magia Cilului Feminin

Când începem?

Marți
28 Noiembrie
Orele 18:30 - 21:30

Unde?

ONLINE pe Zoom

Investiție

Investiția ta în tine este de doar 330 ron !!!

Dacă există neclarități, întrebări, nu ezita să ne scrii pe adresa contact@adelaharu.ro

Persoană de contact: Roxana Anton 0740325577

 

În caz de neprezentare și în cazul în care nu se anunță absența cu 48 ore înainte, contribuția NU se returnează.