Juicy feminine-Retreat de Alchimie Feminină

Trăim vremuri în care ne-am deconectat foarte mult de corpul nostru, în ciuda confortului asigurat de tehnologie. Această deconectare de corp a dus implicit la deconectarea de sexualitatea noastră și de esența noastră pură naturală.

La ora actuală abundă informațiile legate de evoluție pe toate planurile. Însă atât timp cât nu integrăm și aspectul sexualității cu iubire în noi ca ființe umane, vom simți mereu că ceva lipsește din viața noastră.

Te invit la un retreat mult așteptat în care ne vom reaminti cum e să accesăm energia vitală, vom retrezi energia senzualității în corp iar împreună cu energia inimii vom amplifica energia vitală în corp și implicit feminitatea.

Pentru corpul feminin este extrem de important să aibă o sexualitate sănătoasă, în caz contrar apar diverse afecțiuni în zona organelor sexuale și a sânilor. Putem avea o sexualitate sănătoasă chiar dacă nu avem un partener pe moment, căci abia când relația noastră cu sexul este una sănătoasă o vom putea împărtăși și cu bărbatul iubit dintr-un spațiu sănătos.

În timp ce și numărul de medicamente este în creștere, uităm să apelăm la „medicamentul” din interiorul acestui corp și anume suculența feminină.

Avans retreat
1000 ron

Preț întreg
2500 ron

De ce susțin acest retreat?

Încă de când eram adolescentă am fost preocupată de tot ce înseamnă spiritualitate, istoria religiilor și științe oculte. Mi-a plăcut mereu să sap teme, subiecte pe care oamenii le evitau deși acestea erau prezente în viețile lor.

Sexualitatea e unul dintre acestea. Nu am înțeles cum părinții mei evitau să vorbească despre sex, în condițiile în care eu m-am născut din asta. Am ințeles ulterior că modul în care am fost condiționați să ne raportăm la sexualitate e unul distorsionat.

M-a intrigat să realizez cât de puține știm despre cum funcționează energia sexuală în corpul nostru și cum noi ca oameni tratăm sexul ca fiind ceva ce trebuie bifat, obținut sau ca pe un spațiu de refulare.

Sexualitatea umană e pură și magică. Mintea umană e cea care a poluat mult o funcție atât de naturală și o forță atât de creatoare precum e forța energiei sexuale.

Căci atât timp cât trăim deconectate de la sexualitatea noastră sau de la inima noastră, nu ne putem simți cu adevărat împlinite în relațiile noastre și vom face alegeri care nu sunt în acord cu ființa noastră la nivelul cel mai profund.

Avem nevoie mai mult ca niciodată să ne reconectăm la corp, la instinctul nostru natural care reprezintă conexiunea cu femeia sălbatic(ă) din interior.

Avem nevoie să ne recuperăm încrederea în sexualitate și să o onorăm, întrucât face parte din corpul nostru.

Avem nevoie mai mult ca niciodată să ne reconectăm la sufletul nostru și să ne recuperăm bucățile de suflet pe care le-am lăsat în diverse relații din trecut.

Avem nevoie mai mult ca niciodată să ne reconectăm cu instinctul nostru natural, să ne ascultăm inima și să ne purificăm mentalul și emoționalul de  diversele condiționări pe care le-am acumulat de-a lungul vieții, mai ales în materie de relații și de sexualitate.

Te invit alături de mine la o de-poluare mentală și emoțională și o decondiționare a sexualității tale de programele din subconștient care
te impiedică să te bucuri de cine ești în relațiile tale și de puritatea ființei tale.

Vom face asta prin intermediul metodei de Respiratie Alchimică, metodă creată de Sajeeva Hurtado special pentru alchimizarea blocajelor
de natura sexuală și redescoperirea unei sexualități pure de care să te poți bucura cu adevărat.

Acest Retreat este un spațiu pentru a fi, pentru a ne reaminti cine suntem de fapt în esența noastră și pentru a ne reconecta…împreună.

 
 Vom lucra la unificarea energiei sexuale cu energia inimii
 
 Vom căuta să dizolvăm obstacolele care stau în calea acestei unificări, precum fricile, programele și tiparele mentale preluate
 
 Vom lucra cu polaritatea masculin-feminin atât din interiorul nostru cât și cu cea din exterior prin intermediul relației pe care o avem cu noi înșine, cu viața și cu celălalt
 

 Vom lucra cu practici feminine ancestrale, cu elemente din respirație ovariană și alchimică

 Vom dansa pe ritmuri de pământ, apă, foc și aer și ne vom bucura de suculența propriului corp

Vom practica mișcări ancestrale din bellydance pentru conectarea la energia senzuală, la arhetipul femeii senzuale care își exprimă feminitatea într-un mod sănătos, fiind conectată la șoldurile și pântecul ei

Avans retreat
1000 ron

Preț întreg
2500 ron

Metodologie

Metoda pe care o vom folosi este cea a Respirației Alchimice &
Sexualitate Sacră, o metodă care lucrează în profunzime pentru
vindecarea blocajelor de natură sexuală și emoțională, dar și de hrănire
a stărilor de conștiință.

Această metodă a fost creată de columbianca Sajeeva Hurtado,
specializată în medicină tradițională chineză, terapie Gestalt și Tantra
și a impactat mii și mii de persoane, de la vindecări emoționale la
vindecări fizice și mult mai mult.

Obiectivele tehnicii

Recuperarea conexiunii cu corpul, cu energia sexuală și universală

Renunțarea la blocajele mentale, emoționale și sexuale care stau în calea conexiunii pentru a ne putea deschide plenar în fața iubirii și a energiei sexuale creative

Susținerea procesului de eliberare de trecut, de povestea veche, de vinovăție

Crearea unui spațiu sigur de încredere și de comunicare (de siguranță emoțională)

Exerciții de respirație/meditație pentru a ne folosi energia sexuală într-un mod care elevă starea de conștiință, de plăcere și de bucurie în corp

Practici hrănitoare de făcut ulterior acasă, atât individual iar apoi și în cuplu

Cu ce vom lucra

 
Polaritatea yin-yang aplicată în viața de zi cu zi
 
Ce este energia sexuală și cum ne putem folosi de ea într-un mod sănătos și constructiv atât pe plan relațional, cât și în manifestarea a ceea ce ne dorim
 
Ce este cu adevărat INTIMITATEA și cum ne putem bucura de darurile acesteia în viața de zi cu zi
 
Eliberarea de condiționări/programe de natură sexuală
 

Trezirea, reconectarea cu propria energie sexuală și rafinarea ei

Recuperarea instinctelor naturale ale corpului și a conexiunii cu naturalețea corpului

Vindecarea și unificarea relației Feminin – Masculin din interior

Trezirea simțurilor și practici de hrănire a senzualității/ libidoului

Exerciții de deschidere atât la nivel emoțional cât și la nivel sexual menite să întărească conexiunea cu sinele

O abordare mai profundă a orgasmului feminin

Recuperarea sacrului și a purității în materie de sexualitate

Sexualitatea ca o cale de deschiderea a inimii și de elevare a conștiinței

Acest retreat este pentru tine dacă

Te vor ghida

Adela Haru, autoare a cărților Spre Feminitate și Relațiile Conștiente, susține seminarii, ateliere, tabere și sesiuni individuale pentru persoanele interesate de reconectarea cu corpul și cu sufletul lor.

Adela este certificată ca ghid în Respirație Alchimică și Sexualitate Sacră, precum și ca facilitator în materie de feminitate Tao Tantra Arts (Thailanda 2013).

De asemenea, a studiat și experimentat felul în care funcționează energia vitală (sexuală) prin prisma abordărilor tradiționale precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans holistic.

În prezent se dedică atât femeilor preocupate de conectarea cu corpul lor prin prisma feminității dar și bărbaților preocupați să-și creeze o relație armonioasă cu femininul și cu corpul lor printr-o sexualitate conștientă și asumată.

 

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare a cărții Spre feminitate

Roxana Anton

Instructor Bellydance

Roxana Anton, practică bellydance de mai bine de 13 ani, a învățat foarte multe despre corp prin stilurile de dans pe care le-a experimentat (latino, bellydance, tribal fusion bellydance).

Toți acești ani de practică i-au arătat că bellydance e mai mult decât un simplu dans și că mișcările acestea le avem în noi ca femei, corpul nostru simte să se miște dacă i se oferă cadrul și spațiul potrivit.

Prin aceste  mișcări ancestrale din bellydance ne reconectăm la senzualitatea feminină, la energia vitală din noi.

Dansul a devenit pură meditație și o cale ușoară de a simți plăcerea și viața cum curg prin corp.

Este co-fondatoarea conceptului Bellydance Harmony, un proiect care a luat naștere în 2015 când, împreună cu Adela Haru au  susținut o serie de evenimente în cadrul cărora femeile să se conecteze la corpul lor prin dans, prin bellydance.

A susținut cursuri și ateliere și a organizat evenimente la care au participat zeci de femei și a avut ocazia să vadă cum se transformă o femeie care se lasă ghidată de corpul ei prin dans.

Când ?

Vom începe Joi 20 Aprilie și vom încheia Duminică 23 Aprilie

Unde?

Mărgău Apuseni Retreat
Sat Mărgău, nr. 324, Jud. Cluj

 

Am ales o locație deosebită, în mijlocul naturii, în munții Apuseni și este situată undeva la 1 oră de Cluj-Napoca.

Este un loc în natură, creat special pentru răsfăț și relaxare, precum și de detașare de viața cotidiană

Ne vom răsfăța cu mâncare delicioasă vegană/vegetariană

Ne vom relaxa în piscina cu apă încălzită

Vom face plimbări prin împrejurimi

Program

Deschidem porțile Joi, 20 Aprilie, începând cu orele 16 și închidem cercul Duminică, 23 aprilie, orele 14 cu multă dragoste

Mai jos ai programul unei zile de retreat, cu precizarea că acesta este flexibil, în funcție de nevoile grupului.

8:00-8:30 Exerciții de energizare în natură
8:30-9:30 Mic dejun
10:00- 13:00 Workshop

13:00- 14:00 Prânz
14:30- 16:00 Timp liber, siesta, piscină
16:00- 19:30 Workshop
19:30-20:30 Cină

ATENȚIE! Plata pentru acest retreat NU se returnează, dar poți opta pentru participarea la un curs sau retreat următor în cadrul acestei sume.

Pregătită să-ți revoluționezi relația cu propria sexualitate?

Participarea la acest retreat poate fi cu impact pentru toată viața.

 

 

Locurile pentru această tabără sunt limitate la 14 si se vor ocupa în ordinea înscrierilor!

Investiție

 

Ai ajuns până aici. Ești pregătită pentru călătorie?

Investiția pentru acest retreat este: 2500 RON !

Prețul include:

 3 nopti de cazare și 3 mese vegane/vegetariene /zi

Ateliere transformatoare

Acces la piscina încălzită

Susținere pe tot parcursul retreat-ului


Confirmarea locului se va face după plata avansului de 1000 RON nerambursabil

 Dacă există neclarități, întrebări, nu ezitați să ne scrieți pe adresa contact@adelaharu.ro

Persoană de contact: Roxana Anton 0740325577

Avans retreat
1000 ron

Preț întreg
2500 ron