Feminin și Masculin - Seară de Respirație Alchimică

Te invit la un atelier despre deblocarea energiei sexuale (vitale) prin intermediul corpului, în așa fel încât să te simți ulterior plin(ă) de viață.

Nivelul nostru de vitalitate și de sănătate este legat de cum permitem să circule această energie prin noi. Nivelul nostru de creativitate depinde de cum ne raportăm la această energie.

Dacă ea se blochează de fiecare dată în aceleași locuri din corp, va crea afecțiuni. Așa apar afecțiunile, întrucât această energie se blochează de obicei în zona organelor sexuale.

Principalul motiv pentru care aceasta se blochează sunt emoțiile și convingerile noastre stocate în corp! 

Acestea ne împiedică să ne bucuram de noi si de relatiile noastre, cu atât mai mult de o viață sexuală împlinitoare.

Viața m-a ghidat înspre o metodă – Respirația Alchimică, care mie una mi-a revoluționat raportarea la viață și m-a ajutat să îmi accesez forța necesară pentru a face față mai ușor dificultăților și pentru a mă întâlni cu mine însămi într-un spațiu al bucuriei și al poftei de viață.

Așa că te invit la un Atelier de Respirație Alchimică unde vei avea ocazia să experimentezi și tu cum se simte în corpul tău această formă de repirație și ce beneficii îți poate aduce.

Pentru că

  • În cadrul acestui atelier îți propun o serie de practici de respirație  care să te reconecteze la energia ta sexuală, la vitalitatea ta și să simți pe pielea ta ce înseamnă să unești întâi în interiorul tău cei doi poli: sexul cu inima, masculinul cu femininul. 

Ce vom aborda mai exact?

Acest atelier se adresează femeilor și bărbaților care își doresc să învețe cum să-și gestioneze forța energiei sexuale, cum să deblocheze rușinea și vinovăția pe parte sexuală și cum să-și alchimizeze emoțiile în energie vitală. Te aștept să descoperim împreună că plăcerea nu depinde de nimeni ci de o profundă conectare la propriul corp.

Te va ghida

Adela Haru, autoare a cărților Spre Feminitate,  Relatiile Constiente și Magia ciclului feminin, susține seminarii, ateliere, tabere și sesiuni individuale pentru persoanele interesate de reconectarea cu corpul si cu sufletul lor.

Adela este certificată ca ghid în Respirație Alchimică și Sexualitate Sacră, precum și ca facilitator in materie de feminitate Tao Tantra Arts (Thailanda 2013).

De asemenea, a studiat și experimentat felul in care funcționează energia vitală (sexuală) prin prisma abordărilor ancestrale precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans holistic.

În prezent se dedică atât femeilor preocupate de conectarea cu corpul lor prin prisma feminității dar și bărbaților preocupați să-și creeze o relație armonioasă cu femininul și cu corpul lor printr-o sexualitate conștientă și asumată.

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare a cărții Spre feminitate

Când ?

Duminica, 20 Noiembrie

Unde?

Magic Yoga-JoyStudio
Cluj Napoca
General Eremia Grigorescu, nr. 11

Ora 17.00-20.00

Investiție

Investiția ta pentru acest atelier este: 250 ron dacă te înscrii până în 16 noiembrie

 

Ulterior prețul va fi de 300 ron!

Dacă există neclarități, întrebări, nu ezitați să ne scrieți pe adresa contact@adelaharu.ro

Persoană de contact: Roxana Anton 0740325577

Dacă ai ajuns până aici și simți că te cheamă,

te aștept alături de mine într-o călătorie transformatoare și revitalizantă!

În caz de neprezentare și în cazul în care nu se anunță absența cu 48 ore înainte, contribuția nu se returnează.

Abonează-te pentru a fi la curent cu toate evenimentele!