Program online – Sexualitate conștientă

Trăim vremuri în care ne-am deconectat foarte mult de corpul nostru, în ciuda confortului asigurat de tehnologie. Această deconectare de corp a dus implicit la deconectarea de sexualitatea noastră și de esența noastră pură naturală. 

La ora actuală abundă informațiile legate de evoluție pe toate planurile. Însă atât timp cât nu integrăm și aspectul sexualității cu iubire în noi ca ființe umane, vom simți mereu că ceva lipsește din viața noastră. 

Te invit la un curs mult așteptat despre integrarea energiei sexuale în viața de zi cu zi, în așa fel încât să o poți rafina și la nivel emoțional și sufletesc, nu doar la nivel mental. 

Pentru corpul feminin este extrem de important să aibă o sexualitate sănătoasă, în caz contrar apar diverse afecțiuni în zona organelor sexuale și a sânilor. Putem avea o sexualitate sănătoasă chiar dacă nu avem un partener pe moment, căci abia când relația noastră cu sexul este una sănătoasă o vom putea împărtăși și cu bărbatul iubit dintr-un spațiu sănătos.

Sexualitatea în cazul bărbaților a fost profund distorsionată de industria porno și este nevoie mai mult ca niciodată ca bărbații să se raporteze la sexualitate dintr-un spațiu de autenticitate, conectându-se la ceea ce este mai pur și mai natural în ființa lor și conectându-și sexul cu inima. 

Prețul este de
1111 ron

dacă te înscrii până în 1 Februarie
și ulterior acestei date va fi de
1333 ron!

De ce susțin acest curs?

Încă de când eram adolescentă am fost preocupată de tot ce înseamnă spiritualitate, istoria religiilor și științe oculte. Mi-a plăcut mereu să sap teme, subiecte pe care oamenii le evitau deși acestea erau prezente în viețile lor.

Sexualitatea e unul dintre acestea. Nu am înțeles cum părinții mei evitau să vorbească despre sex, în condițiile în care eu m-am născut din asta. Am ințeles ulterior că modul în care am fost condiționați să ne raportăm la sexualitate e unul distorsionat.

M-a intrigat să realizez cât de puține știm despre cum funcționează energia sexuală în corpul nostru și cum noi ca oameni tratăm sexul ca fiind ceva ce trebuie bifat, obținut sau ca pe un spațiu de refulare.

Sexualitatea umană e pură și magică. Mintea umană e cea care a poluat mult o funcție atât de naturală și o forță atât de creatoare precum e forța energiei sexuale.

Te invit alături de mine la o de-poluare mentală și emoțională și o decondiționare a sexualității tale de programele din subconștient care te impiedică să te bucuri de cine ești în relațiile tale și de puritatea ființei tale.

Este un curs interactiv în care vom pune accentul pe întoarcerea la plăcerea de a fi în acest corp, la pofta de viață din corpul tău, la recuperarea puterii sexualității tale și la unificarea acesteia cu inima ta. 

Vom face asta prin intermediul metodei de Respiratie Alchimică, metodă creată de Sajeeva Hurtado special pentru alchimizarea blocajelor de natura sexuală și redescoperirea unei sexualități pure de care să te poți bucura cu adevărat.

Căci atât timp cât trăim deconectați de la sexualitatea noastră sau de la inima noastră, nu ne putem simți cu adevărat împliniți în relațiile noastre și vom face alegeri care nu sunt în acord cu ființa noastră la nivelul cel mai profund.

Ce vom aborda?

Modul 1 - Energia sexuală și blocajele ei

Modul 2 - Conexiunea cu Instinctul și naturalețea

Modul 3 - Plăcere și orgasm

Modul 4 - Polaritatea Feminin - Masculin

Modul 5 – De la sex la supraconștiință (Sexualitate Sacră)

Modul 6 – Întrebări și răspunsuri

Bineînțeles, vom vorbi fără rețineri despre sex, masculin și feminin, despre cum putem avea o viață sexuală implinitoare, fără rușine sau vinovăție.

Fiecare sesiune include meditații de respirație alchimică și sexualitate sacră, întrebări și răspunsuri, precum și practici de făcut acasă.

Acest curs se adresează în special celor care

Te va ghida

Adela Haru, autoare a cărților Spre Feminitate și Relațiile Conștiente, susține seminarii, ateliere, tabere și sesiuni individuale pentru persoanele interesate de reconectarea cu corpul și cu sufletul lor.

Adela este certificată ca ghid în Respirație Alchimică și Sexualitate Sacră, precum și ca facilitator în materie de feminitate Tao Tantra Arts (Thailanda 2013).

De asemenea, a studiat și experimentat felul în care funcționează energia vitală (sexuală) prin prisma abordărilor tradiționale precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans holistic.

În prezent se dedică atât femeilor preocupate de conectarea cu corpul lor prin prisma feminității dar și bărbaților preocupați să-și creeze o relație armonioasă cu femininul și cu corpul lor printr-o sexualitate conștientă și asumată.

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare a cărții Spre feminitate

Când începem?

Vom începe Miercuri, 15 Februarie iar apoi în fiecare zi de joi vei primi materialele.

Unde?

Online pe Zoom

Cum se va desfășura cursul?

Cursul se va desfășura pe durata a 6 săptămâni.

Vei primi acces săptămânal pe platforma Teachable în fiecare zi de Joi la fiecare modul care conține Video explicativ (40-50 min) + Meditație Respirație (30-40 min).
Partea practică include o meditație de respirație de minim 30 min + o practică feminină de inclus în programul tău zilnic.
Vor fi si sesiuni live cu Adela pe Zoom (cu înregistrare), orarul se va comunica persoanelor înscrise, după începerea cursului.

Toate sesiunile se vor înregistra și vei avea acces la ele timp de 1 an de zile. Pentru rezultate optime, recomandăm să participi și la sesiunile în direct.

Investiția ta (for lifetime)

Prețul Programului de 6 săptămâni este

de 1333 ron

dar până în 1 Februarie beneficiezi de prețul redus

 de 1111 ron!!!

ATENȚIE! Plata pentru acest curs NU se returnează, dar poți opta pentru participarea la un curs următor în cadrul acestei sume.

Prețul este de
1111 ron

dacă te înscrii până în 1 Februarie și ulterior acestei date va fi de
1333 ron!

Pregătit(ă) să-ți revoluționezi relația cu propria sexualitate?

Acest curs poate fi cu impact pentru toată viața.