Coaching feminitate

Feminitatea este legatura pe care o femeie o are cu natura și implicit cu corpul și ritmul ei de viață. Atunci când femeia se simte obosită, neîmplinită sau nemulțumită e foarte probabil ca ritmul său să fie dereglat și ca ea să aibă nevoia de a reveni la esența sa feminina. Dacă treci printr-o perioadă în care trupul tău îți da semnale că te-ai deconectat de la feminitatea ta, mă bucur să te găsesc aici! Ascultă-i chemarea și dă-ți voie să faci ceea ce îți aduce bucurie! 

Sesiunile de coaching de feminitate sunt concepute special pentru femeile care trec printr-o astfel de transformare care se manifesta atât la nivel fizic, cât și emoțional. Vom aborda pe latura emoțională orice problemă ce ține de feminitate, echilibru hormonal, ciclicitate, sexualitate, fertilitate, bioritm, menopauza sau alte “dileme” feminine.

Coaching-ul în feminitate adresează în special:

  • femeilor interesate de sănătatea lor feminină pe toate planurile și de o conexiune mai profundă cu feminitatea lor
  • femeilor care nu se simt împăcate cu sexualitatea lor, cu menstruația și cu ciclul lor, ceea ce poate duce la dezechilibru hormonal, dureri menstruale, dismenoree, amenoree, sâni dureroși, stări emoționale extreme, etc)
  • mămicilor care vor să aibă mai multă grijă de ele
  • femeilor care vor să rămână însărcinate
  • femeilor care suferă de diverse afecțiuni feminine (ale sânilor, ovarelor și/sau uterului, etc).
  • femeilor care au pornit pe drumul feminității și vor să exploreze mai mult

Vom aborda situația din perspectiva emoțională și energetică, astfel încât să ajungi să te înțelegi mai bine prin prisma sănătății și a feminității tale, pentru a avea o viață echilibrată și relații armonioase. Vrei să lucrăm împreună? Urmărește evenimentele mele online sau din țară, iar dacă simți chemarea, înscrie-te la o sesiune de coaching prin formularul de aici