-BREATHING FOREST - Seară de Respirație Alchimică cu TOBE
-Cluj Napoca, 9 IUNIE -

Știai că Respirația conștientă este cea mai la îndemână metodă pentru a relaxa sistemul nervos?

De asemenea, respirația este cu atât mai vindecătoare cu cât este făcută în natură, căci aerul curat elimină reziduurile din plămâni, dacă se respiră corespunzător. 

Așa că îți propun o experiență magică, te invit să respirăm în natură, alături de copaci, de alte inimi și de tobe.

Vei avea ocazia să lucrezi cu acel aspect din tine care necesită cea mai multă vindecare sau transformare în acest moment al vieții tale. 

Prin Respirația Alchimică activăm energia vitală și îi permitem să circule în întreg corpul prin mișcare. Această energie știe ce are de făcut 🙂 

Nivelul nostru de vitalitate și de sănătate este legat de cum permitem să circule această energie prin noi. Nivelul nostru de creativitate depinde de cum ne raportăm la această energie.

Dacă ea se blochează de fiecare dată în aceleași locuri din corp, va crea afecțiuni. Așa apar afecțiunile, întrucât această energie se blochează de obicei în zona organelor sexuale.

Principalul motiv pentru care aceasta se blochează sunt emoțiile și convingerile noastre stocate în corp! 

Acestea ne împiedică să ne bucuram de noi si de relatiile noastre, cu atât mai mult de o viață sexuală împlinitoare.

Viața m-a ghidat înspre o metodă – Respirația Alchimică, care mie una mi-a revoluționat raportarea la viață și m-a ajutat să îmi accesez forța necesară pentru a face față mai ușor dificultăților și pentru a mă întâlni cu mine însămi într-un spațiu al bucuriei și al poftei de viață.

Așa că, împreună cu Lucian Conțiu te invităm la un Atelier de Respirație Alchimică cu TOBE unde vei avea ocazia să experimentezi și tu cum se simte în corpul tău această formă de respirație și ce beneficii îți poate aduce.

IMG-20240117-WA0005

Te vor ghida

Adela Haru, autoare a cărților Spre Feminitate,  Relatiile Constiente și Magia ciclului feminin, susține seminarii, ateliere, tabere și sesiuni individuale pentru persoanele interesate de reconectarea cu corpul si cu sufletul lor.

Adela este certificată ca ghid în Respirație Alchimică și Sexualitate Sacră, precum și ca facilitator in materie de feminitate Tao Tantra Arts (Thailanda 2013).

De asemenea, a studiat și experimentat felul in care funcționează energia vitală (sexuală) prin prisma abordărilor ancestrale precum medicina tradițională chineză, ayurveda, taoism, tantra, dans holistic.

În prezent se dedică atât femeilor preocupate de conectarea cu corpul lor prin prisma feminității dar și bărbaților preocupați să-și creeze o relație armonioasă cu femininul și cu corpul lor printr-o sexualitate conștientă și asumată.

Adela Haru

Trainer și coach în feminitate, autoare a cărților Spre feminitate, Magia Ciclului Feminin și Relațiile Conștiente

Lucian Conțiu

Muzician percuționist, fondator School of Drums and Hearts și organizator Ecstatic Dance Cluj-Napoca

Lucian Conțiu
 
Muzician percuționist, fondator School of Drums and Hearts și organizator Ecstatic Dance Cluj-Napoca, Lucian este pasionat de dezvoltarea personală și comunitară prin muzică și dans, creativitate, comunicare și trăire autentică.
 
În ultimii 8 ani a aprofundat lumea tobelor africane și a muzicii învățând împreună cu maeștri de percuție și multe alte persoane cu daruri muzicale.
 
De 4 ani oferă mai departe din învățăturile și energia muzicii prin cursuri săptămânale de tobe africane, evenimente, team-building-uri, festivaluri și ceremonii.
 
De 7 ani organizează evenimentele Ecstatic Dance Cluj-Napoca.
 
Lucrează atât cu adulți cât și cu copii (și cu copiii din adulți), creează spații sigure de încredere, sinceritate, exprimare și conexiune pentru odihnirea sufletului, imersarea în universul artelor, bucurie, creativitate și simțire autentică.

Când ?

Duminică, 9 IUNIE

Unde?

În Cluj Napoca

Locația este în natură și va fi comunicată persoanelor înscrise

Ora 17.00-20.00

Investiție

Investiția ta pentru acest atelier este: 350 ron 

 

Dacă există neclarități, întrebări, nu ezitați să ne scrieți pe adresa contact@adelaharu.ro

Persoană de contact: Roxana Anton 0740325577

Dacă ai ajuns până aici și simți că te cheamă, te aștept alături de mine într-o călătorie transformatoare și revitalizantă!

În caz de neprezentare și în cazul în care nu se anunță absența cu 48 de ore înainte, contribuția NU se returnează.